Daklekkage en -onderhoud

daklekkageDaklekkage is één van de meest voorkomende dakproblemen en veroorzaakt veel overlast. Wacht dus niet te lang met het laten herstellen van een daklekkage. Hoe langer u het lek laat zitten, des te ingewikkelder wordt het om het te herstellen. De kans wordt immers steeds groter dat uw dak meer schade gaat oplopen. Dit resulteert niet alleen in meer werk, maar ook in hogere reparatiekosten.

Als u bij De Jonge Dakwerken een melding maakt van een daklekkage, komen wij zo spoedig mogelijk naar u toe. In de meeste gevallen kunnen wij in een oogopslag zien met welk probleem u precies te maken heeft. Uw daklekkage wordt zo mogelijk direct hersteld, zodat uw dak binnen no time weer in perfecte staat verkeert!

Bel ons nu voor een afspraak. Wij komen vrijblijvend langs om u te adviseren in u daklekkageprobleem. Ook geven wij u dan altijd een vrijblijvende en gratis offerte om uw daklekkage op te lossen.

Hoe u een daklekkage kunt voorkomen
Om een daklekkage te voorkomen is het van belang dat u rekening houd met de onderhoud van uw dak. Het onderhouden van uw dak is een tijdrovende bezigheid welke De Jonge Dakwerken graag voor haar rekening neemt. Als specialist in het onderhouden en renoveren/repareren van platte daken en hellende daken, zorgen wij ervoor dat u niet voor die vervelende daklekkage komt te staan. Voor meer informatie over het onderhoud kunt u contact met ons opnemen of het formulier invullen op onze contactpagina.